Start van het nieuwe jaar

Na een drukke kerst is het restaurant de rest van het jaar gesloten. Vanaf zaterdag 11 januari 2020 bent u weer van harte welkom. Fijne jaarwisseling en een gezond 2020 gewenst!  

Dineren met kerst

Weet u al wat u gaat doen met de kerstdagen? Voor u het weet is het zover. Op 1ste kerstdag zijn wij geopend. De middag zijn wij reeds volgeboekt, maar voor de avond kan u nog reserveren. Bel of kom […]

Nieuwe openingstijden ivm winterseizoen

De herfstvakantie loopt ten einde en dit weekend wordt de klok verzet. Dat betekent dat onze openingstijden worden gewijzigd. Door de week kunt u ’s avonds terecht voor het diner. In het weekend zijn we vanaf 12 uur geopend en kunt […]

Het is weer tijd voor….. bokbier.

De nieuwe TapTip: Het enige trappistenbockbier ter wereld. Bij ons op de tap. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende soorten bokbier op de fles.  

Het herfstseizoen is begonnen

De dagen worden langzaam korter, bij slecht weer zijn we door de week overdag dicht. Indien u niet voor een gesloten deur wilt komen te staan, bel dan gerust even vooraf. Tijdens de herfstvakantie is het restaurant wel van woensdag […]

Genieten in augustus

We zijn terug van vakantie en weer geopend, dus u bent van harte welkom op ons terras of restaurant voor een hapje en een drankje of diner. Tot ziens in Medler.    

Informatie vakantie periode

Bent u van plan een hapje te komen eten binnenkort? Dit weekend kan dat nog, daarna zijn wij gesloten ivm vakantie t/m 16 augustus. Vanaf zaterdag 17 augustus bent u weer van harte welkom.

Diploma Gastheer

Vandaag is de diploma-uitreiking van Chris ten Have voor zijn opleiding tot gastheer. Gefeliciteerd Chris! Het restaurant is vanavond vanaf 17 uur gesloten. Morgen bent u weer van harte welkom.

Mei maand – Asperge maand

In de maand mei kunt u weer traditioneel asperges komen eten. Genieten van een klassiek hoofdgerecht met asperges, ham, ei en een fluweelzachte botersaus. Of als bijgerecht naast een hoofdgerecht naar keuze.