Grote kaart

Attentie: Indien u met een groep bent is samen de rekening delen geen probleem. Echter de menu’s en drankjes achteraf apart afrekenen is helaas niet mogelijk.

VOORGERECHTEN

 

Carpaccio van gemarineerd mals rundvlees                                               

gegarneerd met rucola, verse Parmezaanse kaas en pijnboompitjes € 9.50

Gerookte zalm                                                                                                      

hierover een mosterddressing en kappertjes € 9.50

Gebakken champignons                                                                                   

in kruidenboter € 8.50

Gamba’s gebakken                                                                                             

met knoflook, paprika, crème fraîche en afgeblust met witte wijn € 9.50

 

De bovenstaande gerechten worden geserveerd met brood en boter.

 

Mandje stokbrood met kruidenboter  € 3.75

                       

 

SOEPEN

 

Heldere groentesoep  € 5.25

Tomatensoep  € 5.25

Mosterdsoep                                                                                                         

gevuld met spekjes en crème fraîche € 5.25

Franse uiensoep                                                                                               

Met een ‘dakje’ van brood en kaas   € 5.50

Soep van de dag € 5.00

 

HOOFDGERECHTEN

 

Heeft u een dieet, vraag de bediening naar de mogelijkheden.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappelen en verse groenten.

 

 

VLEESGERECHTEN

 

 

Runderentrecote   (gegrild of gebakken)                                                       

combineert goed met een toefje kruidenboter € 21.75

Malse Kogelbiefstuk                                                                                          

medium gebakken, op verzoek rood of doorbakken kan natuurlijk ook  € 19.50

Sukade lapje                                                                                                       

in braadjus, ouderwets lekker   € 17.75

Medaillons van varkenshaas                                                                          

mals en boterzacht € 18.25

Gebakken kalfslever                                                                                           

met spek en uien € 18.75                                                                                 

Varkensfilet schnitzel                                                                                         

een schnitzel van formaat  € 17.75

Schnitzel ‘t Medler                                                                                               

met een garnituur van champignon, ui, spek & kaas € 19.75

Kipsaté                                                                                                               

met pindasaus  € 18.25

 

 

SAUZEN EN GARNITUREN

VOOR BIJ UW VLEESGERECHTEN

 

Champignonroomsaus   €  1.50

Pepersaus  €  1.50

Kruidenboter €  1.00

Gebakken champignons en/of uien €  2.00

 

VISGERECHTEN

 

Gebakken zalmfilet € 18.50

 

                                                                                                                                             

SAUZEN VOOR BIJ UW VISGERECHTEN

 

Dillesaus  €  1.50

Witte wijn saus  €  1.50

 

 

 

VEGETARISCHE GERECHTEN

 

 

Vegetarisch à la Medler                                                                                  

combinatie van een groentekroket met een verrassing van de kok

opgemaakt met een salade met vegetarische lekkernijen   € 16.50                         

 

Salade met geitenkaas                                                                                   

goed gevulde salade gegarneerd met noten en honing

wordt geserveerd met 2 dressings en een mandje brood   €  9.50

 

 

 

DRIE GANGEN KEUZE MENU

 

Tomatensoep, Groentesoep of Soep van de dag

***

 

Keuze uit:    

Biefstuk, Schnitzel, Zalmfilet of Varkenshaas

Incl. champignonroom- en/of dillesaus

 

Geserveerd met diverse aardappelen en verse groenten

***

Pudding of IJs

                                                                                                          p.p.                 € 26.50

 

 

 

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

 

Kinderpannenkoek   €  4.00

Kindermenu:

Frites met kroket of frikandel, patat en appelmoes en een kinderijsje €  6.50